Ota yhteyttä

Full 1
Vakuudellista Panttilainaa 10 000 € - 20 000 000 €
Panttilainat nopeasti pantattavaa ajoneuvoa, asuntoa, kiinteistöä, venettä, kelloja tai muita arvoesineitä vastaan

Tarvitsetko muuta kuin vakuudellista panttiilainaa? Lue lisää täältä.

Full 1

Vakuudellista panttilainaa

Panttilaina on laina, joka perustuu pantin eli vakuuden arvoon. Tämä tarkoittaa sitä, että lainansaaja tarjoaa arvokkaan esineen, kuten ajoneuvon, asunnon, kiinteistön, veneen, kellon, korut tai muun arvoesineen, lainan vakuudeksi. Jos lainansaaja ei pysty maksamaan lainaa takaisin sovitun ajan kuluessa, lainanantajalla on oikeus realisoida pantti saadakseen takaisin lainan määrän.

Panttilaina on hyödyllinen vaihtoehto silloin, kun tarvitaan suhteellisen suurta lainasummaa, mutta rahoitettavan yhtiön luottoluokitus ei ole riittävän vahva perinteistä lainaa varten. Panttilainassa lainanantaja ei yleensä kiinnitä huomiota yhtiön luottoluokitukseen tai aiempiin luottotietoihin, koska pantti toimii turvana lainan takaisinmaksulle.

Tärkeää on ymmärtää, että panttilainasta saatava lainasumma riippuu pantin arvosta, ja jos laina jää maksamatta, pantti menetetään. Panttilaina soveltuu yleensä tilanteisiin, joissa tarvitaan nopeaa käteistä rahoitusta, ja lainanottajalla on tarpeeksi arvokas pantti tarjolla lainan vakuudeksi.

Panttilainan rahoituskelpoisuuden este ei ole yhtiön heikentynyt luottoluokitus, tai esimerkiksi yksityishenkilön menetetyt luottotiedot, vaan Panttilainan vakuudeksi riittää vain ja ainoastaan annettu pantti. Pantti voi olla ajoneuvo, asunto, kiinteistö, vene, kello, korut tai muu arvoesine.

Panttilainan voi uusia tai laina-aikaa voi jatkaa tarvittaessa maksamalla lainan korot. Pantin eli vakuuden voi myös lunastaa takaisin milloin tahansa maksamalla lainan takaisin. Lisäksi lainan pääomaa voi lyhentää laina-aikana, jolloin koron osuus vastaavasti pienenee.

Panttilaina on erittäin joustava ratkaisu kiireelliseen ja lyhytaikaiseen käyttöpääoman tarpeeseen.

Lue lisää rahoituksesta

Y-rahoitus tarjoaa niin PK-yrityksille kuin suuryrityksille rahoituksenhakupalvelua kaikkialla Suomessa. Rahoitustarve voi olla 20 000 euroa tai 50 milj. euroa, niin rahoitusasiantuntijamme auttavat löytämään rahoitusratkaisun tehokkaasti.

Yrityksesi rahoitustarve voi kohdistua esimerkiksi seuraaviin:

  • käyttöpääoma, investoinnit (esimerkiksi koneet/tuotantotilat), rakentamisen rahoitus, kiinteistökehitys, yrityskaupan rahoitus, tililimiitit, laskurahoitus/factoring, rakennusaikaiset takaukset tai muut vakuusjärjestelyt, joukkovelkakirjalainat eli bondit, pankkirahoitus, juniorilainat, syndikaattilainat

Prosessi

1

Hakemus

Hae lainaa täyttämällä lomake sivun lopusta

2

Käsittely

Rahoitusasiantuntijamme käsittelee hakemuksesi ja olemme sinuun yhteydessä 2 arkipäivän sisällä.

3

Maksu

Rahoituksenhakuprosessi yhteydenotosta maksuun kestää tyypillisesti 2-4 viikkoa.

Y-rahoitus

 

 

Y-rahoitus on yrityksesi rahoitusasiantuntija ja kumppani

 

Olemme erikoistuneita yritysten rahoitusratkaisuihin ja tarjoamme yrityksille rahoituksenhakupalvelua kaikkialla Suomessa. Y-rahoitus auttaa yrityksiä löytämään tehokkaimmat rahoitusratkaisut liiketoiminnan ylläpitämiseen, kehittämiseen sekä kasvattamiseen. Asiakkaamme saavat käyttöönsä yli 40 suomalaista ja kansainvälistä rahoituskanavaa, joiden kautta löydämme tilanteeseen sopivimmat rahoitusratkaisut kaiken kokoisiin rahoitustarpeisiin.

Toimintamme tehokkuus perustuu liiketoiminnan ymmärtämiseen, laajaan kotimaiseen ja kansainväliseen rahoittajien verkostoon, sekä yksinkertaisesti haluumme auttaa suomalaisia yrityksiä löytämään toimivia ja tehokkaita rahoitusratkaisuja.

Toimintamme arvot ovat avoimuus, vastuullisuus ja tekemisen asenne.

Hae panttilainaa

 

Täytä alta lomakkeen tiedot ja liitä mukaan kysytyt liitteet.
Otamme sinuun yhteyttä kahden vuorokauden kuluessa.

 

    Viimeisin tilinpäätös

    Viimeisin tulos ja tase