Ota yhteyttä

Full 1
RAHOITUSTA SUOMALAISILLE YRITYKSILLE 20.000 € - 50.000.000 €
Kiinteistökehityshankkeiden rahoitus

Tarvitseeko yrityksesi muuta kuin kiinteistökehityshankkeiden rahoitusta? Lue lisää täältä.

Full 1

Tarvitsetko pääomia kiinteistökehityshankkeesi rahoittamiseksi?

Kiinteistökehityshankkeiden rahoittaminen voi olla haastavaa, mutta autamme sinua saavuttamaan kasvutavoitteesi. Me tarjoamme räätälöityjä rahoitusratkaisuja ja olemme erikoistuneet auttamaan yrityksiä saamaan tarvitsemansa rahoituksen nopeasti ja helposti.

Meillä on laaja kokemus hankkeiden rahoittamisesta ja ymmärrämme, että jokainen projekti on ainutlaatuinen. Siksi tarjoamme räätälöityjä rahoitusratkaisuja, jotka vastaavat juuri sinun yrityksesi tarpeita.

Voimme tarjota rahoitusta erilaisiin kiinteistökehityshankkeisiin, kuten asuntojen rakentamiseen, kaupallisten kiinteistöjen kehittämiseen tai uusien kiinteistöjen hankkimiseen. Meillä on myös laaja verkosto rahoittajia, joiden kanssa teemme yhteistyötä tarjotaksemme rahoitusratkaisuja eri kokoluokan projekteihin.

Rahoitustarjouksemme ovat joustavia, ja voimme räätälöidä ne juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopiviksi. Meillä on nopea ja helppo hakuprosessi, joka auttaa sinua saamaan rahoituksen nopeasti ja vaivattomasti.

Jos etsit luotettavaa kumppania kiinteistökehityshankkeidesi rahoittamiseen, ota yhteyttä meihin tänään. Autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi ja kasvattamaan liiketoimintaasi.

Lue lisää rahoituksesta

Y-rahoitus tarjoaa niin PK-yrityksille kuin suuryrityksille rahoituksenhakupalvelua kaikkialla Suomessa. Rahoitustarve voi olla 20 000 euroa tai 50 milj. euroa, niin rahoitusasiantuntijamme auttavat löytämään rahoitusratkaisun tehokkaasti.

Yrityksesi rahoitustarve voi kohdistua esimerkiksi seuraaviin:

  • käyttöpääoma, investoinnit (esimerkiksi koneet/tuotantotilat), rakentamisen rahoitus, kiinteistökehitys, yrityskaupan rahoitus, tililimiitit, laskurahoitus/factoring, rakennusaikaiset takaukset tai muut vakuusjärjestelyt, joukkovelkakirjalainat eli bondit, pankkirahoitus, juniorilainat, syndikaattilainat

Prosessi

1

Hakemus

Hae rahoitusta täyttämällä lomake sivun lopusta

2

Käsittely

Rahoitusasiantuntijamme käsittelee hakemuksesi ja olemme sinuun yhteydessä 2 arkipäivän sisällä.

3

Maksu

Rahoituksenhakuprosessi yhteydenotosta maksuun kestää tyypillisesti 2-4 viikkoa.

Y-rahoitus

 

 

Y-rahoitus on yrityksesi rahoitusasiantuntija ja kumppani

 

Olemme erikoistuneita yritysten rahoitusratkaisuihin ja tarjoamme yrityksille rahoituksenhakupalvelua kaikkialla Suomessa. Y-rahoitus auttaa yrityksiä löytämään tehokkaimmat rahoitusratkaisut liiketoiminnan ylläpitämiseen, kehittämiseen sekä kasvattamiseen. Asiakkaamme saavat käyttöönsä yli 40 suomalaista ja kansainvälistä rahoituskanavaa, joiden kautta löydämme tilanteeseen sopivimmat rahoitusratkaisut kaiken kokoisiin rahoitustarpeisiin.

Toimintamme tehokkuus perustuu liiketoiminnan ymmärtämiseen, laajaan kotimaiseen ja kansainväliseen rahoittajien verkostoon, sekä yksinkertaisesti haluumme auttaa suomalaisia yrityksiä löytämään toimivia ja tehokkaita rahoitusratkaisuja.

Toimintamme arvot ovat avoimuus, vastuullisuus ja tekemisen asenne.

Rahoituksen hakeminen

 

Täytä alta lomakkeen tiedot ja liitä mukaan kysytyt liitteet.
Otamme sinuun yhteyttä kahden arkipäivän kuluessa.

 

    Viimeisin tilinpäätös

    Viimeisin tulos ja tase