Ota yhteyttä

header-002
Rahoitusta yrityksille
20.000 euroa - 50 milj. euroa, yli 40 kotimaista ja kansainvälistä rahoituskanavaa
header-002
Y-rahoitus lukuina:

+56 milj. euroa asiakkaille järjestettyä rahoitusta

255+ toteutettua yritysrahoitusta

94 % rahoitusten onnistumisprosentti

header-002
Uusi Rahoituksenhakupalvelu avattu yrityksille

Palvelut yrityksille

Y-rahoitus tarjoaa niin PK-yrityksille kuin suuryrityksille rahoituksenhakupalvelua kaikkialla Suomessa. Rahoitustarve voi olla 20 000 euroa tai 50 milj. euroa, niin rahoitusasiantuntijamme auttavat löytämään rahoitusratkaisun tehokkaasti.

Yrityksesi rahoitustarve voi olla esimerkiksi:

Rahoituksenhakupalvelumme onnistuminen perustuu asiakkaan rahoitustarpeen ja tunnuslukujen tunnistamiseen, liiketoiminnan ymmärtämiseen, sekä hyvin laajaan rahoittajien verkostoon. Asiakkaamme saa kauttamme suoran kontaktin yli 40 suomalaiseen ja kansainväliseen rahoituskanavaan.

Lue lisää

Rahoituksenhakupalvelumme on prosessi, jonka takia odotamme myös asiakkaamme sitoutuvan yhteistyöhön heti toimeksiantosopimuksen allekirjoituksen jälkeen. Asiakkaan henkilökohtaista rahoituskonsulttia avustaa aina Y-rahoituksen kokenut tuotantotiimi, joka auttaa materiaalituotannossa, sekä ylläpitää päivittäin suhteita lukuisiin rahoituskanaviin.

Rahoituksenhakupalvelumme kulku on yksinkertaistettuna seuraava; eli ensimmäiseksi yhdessä asiakkaan kanssa tehdään kuvaus rahoitustarpeesta, joka esitellään valituille rahoituskanaville. Jos rahoittajat kiinnostuvat rahoituskohteesta, niin seuraavaksi Y-rahoitus tekee rahoitushakemukset, jonka jälkeen saadaan ensimmäiset rahoitustarjoukset asiakkaan hyväksyttäväksi/hylättäväksi. Jos rahoitustarjous hyväksytään, niin seuraavaksi asiakkaan ja rahoittajan välillä allekirjoitetaan rahoitussopimus, jonka jälkeen rahoitus tilitetään asiakkaan pankkitilille.

Rahoituksen järjestämisen aikataulut vaihtelevat aina tapauskohtaisesti, mutta parhaimmassa tapauksessa rahoitus pystytään järjestämään muutamassa arkipäivässä, isompien rahoitusten tuotantoon on hyvä varata aikaa kahdesta neljään viikkoon.

Y-rahoituksen toimeksiannon peruspalkkio on 1990-4990 euroa ja onnistumispalkkio 2-4 % toteutuneesta rahoituksesta.

Y-rahoitus on Finanssivalvonnan alainen rahoituskonsultointipalveluita tarjoava yritys, joka ei tarjoa sijoitus-, rahasto tai vakuuspalveluita, vaan ensisijainen tehtävämme on auttaa yrityksiä löytämään sopivimmat rahoitusratkaisut liiketoiminnan ylläpitämiseen, kehittämiseen sekä kasvattamiseen.

Ota yhteyttä

    Viimeisin tilinpäätös

    Viimeisin tulos ja tase